2015年8月3日星期一

Leila Hafzi 2016 trouwjurken


 Coonek Glamorous Organza Queen Anne hals taille A-lijn jurk met Rhinestones Trouwjurken 2015

In 1997, Leila Hafzi lanceerde Noorwegen eerste duurzame high-end modehuis. Sindsdien heeft het label produceert ethische en eco-bewuste ontwerpen die lofbetuigingen en respect van de industrie, en gejuich hebben gewonnen op de rode loper. Bruids range Leila Hafzi's, "Royaye Sefid" (Bright Dreams), korte galajurkjes is een lijn van trouwjurken en avondjurken gemaakt in samenwerking met de Nepalese ambachtslieden. De 2016 "Asha" collectie bestaat uit etherische ontwerpen in handgemaakte zijde kant, geborduurd zijde en kralen details.

"De inspiratie voor de Royaye Sefid VI collectie komt van de drijvende stemmingen van de wind en de oceaan. De stemmingen van de natuurlijke elementen heeft geïnterpreteerd door de ingewikkelde handwerk van de ambachtslieden borduurwerk in Kathmandu, Nepal. De ondertekening palet van zachte kleuren incude zuiver wit, crème. Zoals met alle Royaye Sefid collecties, de toga's en stijlen zijn beschikbaar in zachte tinten van champagne en steeg hint,trouwjurk strand evenals een verscheidenheid van heldere kleuren voor de rode loper en andere speciale evenementen. "

Deze collectie reisde met de ontwerper huis naar Noorwegen slechts enkele uren voordat de aardbeving ramp in Nepal goedkope bruidsjurk. Als eerbetoon, de collectie naam, evenals veel van de toga's, kregen Nepali namen, bv Asha voor hoop, en Sahasa voor de moed van het Nepalese volk.

没有评论:

发表评论