2015年8月28日星期五

kleurrijke bruiloft kimono van scena d'uno 2010

Scène D'uno 2010 collectie Japanse bruiloft kimono gewaden of uchikake kan een voortzetting van voorgaande jaren 'gedurfde thema op het gebied van kleuren (zie vorig jaar trouwjurken), maar we zien ook de introductie van mooie ruches en texturen, waardoor dit de meest visueel verbluffende collectie tot nu toe. Nogmaals Uno Kanda modellen haar eigen ontwerpen prachtig. Dit lichtgele creatie lijkt op een delicaat exotische bloem in bloei, compleet met fladderende vlinders en luipaardprint trimmen goedkope galajurken!
Coonek Prachtige strapless baljurk Organza & Lace knie lengte mouwloze Korte Trouwjurken
Traditionele Japanse kimono gegeven een moderne draai met lichtere stoffen en het gebruik van ruches en animal print - De nieuwe romantische traditionele trouwjurk
Met behulp van een traditionele westerse trouwjurk stof - kant in plaats van zijde of satijn meestal gebruikt voor traditionele kimono's - voor de bruids jas, is een unieke mix moderne kimono geboren korte cocktailjurken . Heb je niet alleen genieten van de paarse op lavendel kleurenschema?
Coonek Sexy rijpe Dames Strapless chiffon Bruidsmeisjes Jurken
Paarse kimono - moderne stijl met kant overjas, door Scena D'uno
Wacht, waar zijn de leuke trouwjurken, vraag je? Roze, stippen, ruches en bogen in een kimono gewaad. Helemaal nu ... KAWAII !!!
Romantische trouwjurk - Leuke roze moderne kimono met grote polka dot strikken en ruches
We hou echt van deze luxe licht blauwe en groene jurk combinatie met geschilderde pauw motief.
Coonek Verleidelijke Diepe V-Hals A-Lijn Lange Backless Galajurken Met Pailletten En Bloemen
Lichtblauw Japanse zijden kimono met groene accenten beschilderd met pauw motief
Zwart, roze en dierlijke druk obi sjerp voor een punk rock bruid. Vergeet niet de kant vingerloze handschoenen en papier ventilator met bijpassende kwasten!
Roze huwelijk Japanse kimono, op scène D'uno 2010
Roze ruche-trimeed bruids kimono en ceremoniële jas met versierd met bloemen. Rode document parasol vervolmaakt de look feestelijke jurken.
Moderne Japanse kimono door Scena D'uno - roze kimono gewaad met ruches, bruid met een papieren parasol
Voor meer traditionele Japanse trouwjurk afbeeldingen, klik hier.

没有评论:

发表评论